Fredag den 7. juni kl. 15.30 i De Frivilliges Hus

Soldatens Hus i Aalborg inviterer til ”hygge på pudsestuen”, hvor soldater, tidligere soldater og andre interesserede kan mødes til en uformel og hyggelig eftermiddag. Her vil der blandt andet være rig mulighed for at netværke og udveksle erfaringer.

Fra kl. 15.30 sørger vi for at stå klar med kolde øl og vand samt kaffe på kanden.

Michael Gram, der er administrationschef i Uggerly Installation og forhenværende kaptajn i Forsvaret, vil fra kl. 16.00 og cirka en halv time frem holde oplæg. Han vil blandt andet fortælle om sine refleksioner over en militær karriere samt hans spring over hegnet fra militær til civil.

Praktisk information

Arrangementet holdes fra kl. 15.30 til kl. 17.30 i De Frivilliges Hus, Mølholmsvej 2, 9000 Aalborg. Det er gratis at deltage, men tilmeld dig gerne på forhånd. Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på kontakt@soldatenshus.dk.

Vi glæder os til at se dig!

* angiver et påkrævet felt

Når du tilmelder dig Soldatens Hus' arrangementer registreres dine personoplysninger. Oplysningerne anvendes til at sende dig praktisk information om arrangementet og oplyse foredragsholdere om tilmeldte deltagere. Endvidere til at kunne blive ved med at sende dig nyheder om Soldatens Hus, såfremt du har givet tilsagn til dette i boksen "Må vi kontakte dig med andre arrangementer". Dine oplysninger håndteres kun af Soldatens Hus og vores e-mailsystem (MailChimp). Lad os venligst vide, om vi må sende dig nyheder på e-mail.

Email Marketing Powered by Mailchimp